№4. Adžika Uljapskaja

2.50

Koostis:  Adõõgi sool, rohelised piparhelbed, pipar, hmeli-suneli, must pipar, magusad paprikahelbed, valge pipar, koriander, küüslauk, petersell, tilli.

Riik:  Adõõgi

(50 eurot / kg)

Hind on purgi kohta – 50 grammi.

 

Kategooria:

Kirjeldus

Tavapärane adžika valmistatakse eelnevalt jahvatatud komponentidest, seevastu Ulapi adžikat valmistatakse kuivatatud-tükeldatud vürtsidest. See tagab toote koostisesse kuuluvate naturaalsete komponentide kasulike omaduste parema säilimise. Toidu välisilme muutub samuti tunduvalt pilkupüüdvamaks.
Ulapi adžikat kasutatakse väga mitmetel viisidel, mõned neist:

Lisage adžika hapukoore-varenetsi segusse (1:1), saate praadide jaoks suurepärase valge sousti. Adõõgid nimetavad saadud sousti “apašõps’iks”.
Adžikat võite tarvitada suppide valmistamiseks, lisades keetmise lõppedes.
Adžikat lisatakse samuti hakklihale (kotlettide, teftelite, pelmeenide valmistamisel).
Meie adžikat kasutatakse šašlõkimarinaadi valmistamiseks, samuti liha-ja kalatoitude valmistamiseks (s.h.linnulihatoitude valmistamiseks).
Ketšupitele, punastele kastetele lisades saate tunduvalt maitseküllasema tulemuse.
Mitte lihtsalt adžika, vaid pesuehtne maitsedoping!

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “№4. Adžika Uljapskaja”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga